За нас

За нас

Грижата е нещо неизбежно. В даден момент всеки човек или семейство има нужда от грижа, била тя за деца, възрастни родители, домашни животни или дори за дома. Нашата мисия е да подобрим живота на семействата и грижещите се, като им помогнем да се свържат по надежден и лесен начин.

Помагаме на семействата да вземат информирани решения в един от най-важните и обмисляни моменти на семейния живот: намиране на качествена грижа за техните любими. Предоставяме подобрен и обширен пазар за грижа, а на грижещите се помагаме да намерят добри възможности и кариера. Нашата платформа дава възможност те да създават профили, в които да опишат своите способности и опит, и по този начин да се отличат.

Ние разбираме, че грижата е нещо изключително лично и засяга най-важните аспекти на семейния живот, за това предлагаме редица съвети и указания в помощ на семействата, да направят по-безопасен и информиран избор. Центърът за бесопасност на CareJobs.bg предлага изчерпателно ръководство за безопасност, в което са дадени множество съвети за търсене и наемане на подходящия кандидат.

Целта ни е да предоставим, колкото се може повече възможности, така че всеки да намери грижата, която най-добре съответства на неговите нужди.